Menu

Zeilboten verhuur


Allereerst verhuren wij zeilboten. Wij hebben een groot assortiment met boten te huur, voor de beginnende zeiler, maar ook voor de meer ervaren zeiler. Kortom, voor een zeilboot ben je bij ons aan het goede adres!

Mocht je bij ons willen huren, gaan we eerst in gesprek en geven wij een advies op gebied van boten. Welke boot past volgens ons het beste bij jou. Dit doen we bewust, zo loop je niet tegen onverwachtse dingen aan en kan je optimaal genieten van het zeilen.

Zeilkamp voor kids die het minder hebben

Naast het verhuren van zeilboten, organiseren we elk jaar een zeilkamp voor kinderen die het thuis niet breed hebben. Wij vragen al onze klanten een euro te doneren voor ons kamp en wij krijgen geregeld donaties door onze website. Hier zijn bij ontzettend blij mee. Met dat geld komen we vaak al een heel eind. Ook zijn wij heel blij met onze enthousiaste vrijwilligers die graag een handje helpen met het organiseren en uitvoeren van het kamp.

Elk jaar is dit een groot succes en we willen hier graag mee doorgaan! Mocht je willen doneren kan dit altijd!!

Ken je iemand die zo’n kamp echt verdient? Laat het ons weten, dan verassen wij diegene met een super vrolijke uitnodiging! 🙂